Wijn in multilayer PET fles, speciaal voor evenementen!

Bij ons kun je terecht voor verschillende wijnen, verpakt in ander materiaal dan glas. Zo leveren wij goede wijn in plastic flessen voor op plekken waar glas niet gewenst is.

De wijn wordt gebotteld in flessen van Multi Layer Pet. Een innovatieve kunststofverpakking, die een zelfde houdbaarheid garandeert als glas. Met of zonder geïntegreerd wijnglas!

Met het geïntegreerde wijnglas (bevestigd aan de bovenkant van het flesje) kan de wijn zonder tussenkomst van een glas eenvoudig gedronken worden! De wijnglazen zijn tevens van het materiaal PET en kunnen na gebruik weggegooid worden.

We leveren handige kleine flesjes met een inhoud van 187ml en flessen met een standaard inhoud van 750ml.

Heerlijk, smaakvolle wijnen van druiven als Sauvignon Blanc, Carignan noir, Syrah, Merlot, Cinsault en Grenache!

Aluminium flesjes met Prosecco!

Bij ons kun je ook terecht voor mousserende wijnen verpakt in een ander materiaal dan glas. Namelijk Prosecco in handige kleine flesjes van Aluminium. Ook dit materiaal is uiterst geschikt bij evenementen! Is de schroefdop ingewikkeld? Dan bieden wij ook nog prosecco in handige blikjes.

Naast het gebruik van deze wijnen bij evenementen. Lenen de flesjes zich ook ideaal voor onderweg, op het strand, tijdens een picknick of op de boot!

Offerte aanvragen

Wil je meerdere aantallen afnemen? Dan zijn wij in staat om een passende offerte op te stellen. Vul hier je contactgegevens en wensen in.

Offerte aanvragen