Wat Flesje Prosecco voor uw bedrijf kan betekenen

Door ons grote aanbod van mousserende wijnen kunnen we voor veel verschillende gelegenheden passende flessen/flesjes leveren.

Eigen etiket en goodiebags!

Door ons grote aanbod van mousserende wijnen kunnen we voor veel verschillende gelegenheden passende flessen/flesjes leveren. Denk aan een leuk gepersonaliseerd flesje bubbels met daarop het bedrijfslogo en een inspirerende boodschap/tekst! Deze leveren wij zowel in een klein formaat van 200 ml (piccolo) of met een inhoud van 750 ml. De kleine flesjes lenen zich uitstekend voor in goodiebags! Ben je dus op zoek naar een exclusief gepersonaliseerde goodiebag? Dan ontwikkelen wij graag wijntasjes, wijnzakjes en wijndoosjes op maat en denken graag met je mee! In overleg kunnen wij de goodiebag ook vullen met andere producten naast de wijn, denk aan flutes, chocola en dergelijke.

Gepersonaliseerd halskaartje

Ook leveren wij mousserende wijnen die al voorzien zijn van een leuk, hip etiket. Als de keus op zo’n fles(je) valt en je wilt toch iets van het bedrijf naar voren laten komen, dan kunnen wij deze fles personaliseren middels een halskaartje. Voor een extra feestelijke uitstraling kan de fles of het flesje verpakt worden in cellofaan met gekruld lint (kleur naar keuze)!

Offerte aanvragen

Wil je meerdere aantallen afnemen? Dan zijn wij in staat om een passende offerte op te stellen. Vul hier je contactgegevens en wensen in.

Offerte aanvragen

Relatiegeschenken

Uiteraard kun je ook kiezen voor de standaard relatiegeschenken in onze webshop. En gaat het om grote hoeveelheden, neem dan even contact met ons op voor de staffelkortingen!

In de webshop kun je onze grote variëteit aan wijnen eens rustig bekijken. Staat je fles er niet bij en ben je op zoek naar iets specifieks, laat het ons weten en wij gaan graag voor je op zoek!

Trots op de bedrijven waar wij voor hebben gewerkt