Klantenservice

Heb je een vraag? Zie hieronder de antwoorden op veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via info@flesjeprosecco.nl.

  Bestellen

 • Kan ik de bestelling ook kosteloos afhalen?

  Ja in overleg is het mogelijk om de bestelling zonder verzendkosten bij ons af te halen in Rotterdam. Neem hiervoor contact met ons op per e-mail: info@flesjeprosecco.nl.

  Bezorgen

 • Kan er een bestelling bezorgd worden in het buitenland?

  Dit kan zeker! Echter niet via de webshop. Er dient per mail contact met ons te worden opgenomen en wij maken een factuur voor je op. Vooraf wordt er per mail aangegeven wat de verzendkosten zullen zijn. Deze zijn namelijk hoger als bezorging binnen Nederland.

 • Met wie verzenden wij?

  Wij versturen de pakketten via Post NL. Na een bestelling sturen wij je de barcode van de zending toe, zodat je zelf je pakket kunt volgen via Track & Trace. Bestellingen met een zeer grote afname kunnen wij transporteren middels andere partijen.

 • Wat is de levertijd?

  Wij houden een levertijd van 3 á 4 werkdagen aan. In overleg is het mogelijk om bestellingen die voor 17.00 uur geplaatst zijn de volgende dag te bezorgen. Neem hiervoor contact op via 085-2100813 of info@flesjeprosecco.nl. Grote aantallen worden in overleg binnen een bepaalde periode of op een voorkeur datum geleverd.

  Betalen

 • Wat zijn de betaalmogelijkheden?

  Betalen is mogelijk middels iDEAL, factuur, Creditcard of contant bij levering. Afrekenen met iDEAL is mogelijk voor alle internetbankierende gebruikers van ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers.

  Factuur
  In overleg is het mogelijk om bij ons te betalen middels een factuur achteraf. Wij vragen je dan om je bestelling door te geven via ons offerte formulier of per e-mail.

  Creditcard
  Je kunt je creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren. Samen met de creditcardorganisatie zorgen wij voor een correcte afhandeling. Wij accepteren Master Card, Visa en American Express. Het is alleen mogelijk om met in Nederland geregistreerde kaarten te betalen.

  Betaling op rekening
  Als zakelijke klant is het mogelijk om op rekening te bestellen. Na bestelling krijg je van ons een factuur per e-mail toegestuurd. Op verzoek is het mogelijk om een factuur per post te versturen.

  Retouren

 • Kan ik retourneren?

  Het is mogelijk de bestelling binnen 14 dagen na aflevering aan ons te retourneren. Echter de verzendkosten bij het retourneren zijn voor eigen rekening. Het product dient in zijn originele staat te zijn. Het aankoopbedrag wordt binnen 30 dagen teruggestort op je rekening.

Neem contact op

info@flesjeprosecco.nl
085-2100813

Bedrijfsgegevens
KvK nr. 62689045
BTW nr. NL181857467B01
Rekeningnummer: NL85 INGB 0006 8006 15

Of stuur een bericht via het Contactformulier.