Alle wijnen

Mousserende wijnen

Wij bieden een groot aanbod mousserende wijnen. Zoals onze naam al aangeeft heerlijke Prosecco! Maar ook Cava, Champagne en overige mousserende wijnen. Maak van elk moment een feestje met een flesje bubbels!

Witte wijnen

Witte wijn wordt gemaakt van het sap van druiven. Dit kunnen zowel witte als blauwe druiven zijn. De wijn blijft ligt van kleur, omdat voor het vergisten de schillen en pitten uit de most gehaald worden. En de druivensap zelf bevat weinig kleurstof.

Rode wijnen

Rode wijn wordt gemaakt van blauwe druiven. De rode kleur van de wijn ontstaat door de kleurstoffen in de druivenschillen. De kleur rood kan verschillen door het soort druivenras, maar ook naar gelang de wijn blijft liggen.

Rosé

Rosé wordt voornamelijk gemaakt van blauwe druiven, soms ook van witte druiven. Zij krijgt haar kleur doordat de schillen van de druiven minder lang bij het sap (de most) blijft als bij het maken van rode wijn. En hoe langer het sap contact heeft met de schillen, hoe donkerder de kleur wordt!

Alcoholvrije wijnen

Drink je geen alcohol maar wil je wel feestelijk mee drinken? Kies dan voor onze alcoholvrije wijnen! Zowel met bubbels als zonder.