Wijn met gepersonaliseerd etiket

Wij bieden de mogelijkheid om flesjes / flessen Prosecco, Rose (Rosato) frizzante en Österreichgold te personaliseren door middel van een gepersonaliseerd wijnetiket.

Procedure
Door middel van mail of via de offerte knop kun je een bestelling plaatsen en daarbij al je wensen aangeven. Aan de hand hiervan zullen wij een offerte opstellen en bij akkoord een factuur. Wij vragen je om relevante afbeeldingen, teksten en voorkeuren met betrekking tot het wijnetiket aan ons toe te sturen. Onze ontwerper/designer gaat vervolgens aan de slag met het wijnetiket. Je ontvangt per e-mail een 1e versie van het wijnetiket in PDF formaat. Je kunt dit ontwerp goedkeuren of van feedback voorzien. Zodra je het ontwerp hebt goedgekeurd gaan de wijnetiketten naar de drukker.  Uiteraard is het ook mogelijk om zelf een kant en klaar ontwerp aan te leveren. Zodra de wijnetiketten klaar zijn bij de drukker, plaatsen wij de gepersonaliseerde etiketten op de flesjes wijn.

Prijs en Bestellen
Wijn met een gepersonaliseerd etiket kun je bestellen via het offerte formulier, telefoon: 085-2100813 of e-mail: info@flesjeprosecco.nl

Formaat etiket
Vanwege de bolling van het flesje adviseren wij met ons te overleggen voor een juist formaat etiket.

Formaat flessen
Wij personaliseren flessen in de volgende maten: 200 ml, 750 ml en 1500 ml

Ontwerp
Onze ontwerper/designer kan het wijnetiket ontwerpen. Het is ook mogelijk het ontwerp zelf bij ons aan te leveren. Bestanden kunnen worden aangeleverd in PDF, JPEG of Adobe Illustrator formaat.

Afname
Je kunt de flesjes wijn personaliseren met een gepersonaliseerd etiket vanaf 24 stuks.

Offerte aanvragen

Vul hier je contactgegevens en wensen in. Dan zijn wij in staat om een passende offerte op te stellen.

Offerte aanvragen