Bedankjes voor je huwelijk: een flesje Prosecco!

Onmisbaar bij je bruiloft! De bedankjes voor de gasten, waarmee je ze een herinnering / aandenken geeft van deze bijzondere dag. Hoe leuk en passend is dat om te doen via een klein flesje bubbels, waarbij je proost op de liefde!

De flesjes kunnen worden voorzien van een eigen persoonlijk etiket, denk daarbij aan een eigen trouwlogo, jullie namen, de datum of een foto! Ook kun je de flesjes nog eens een extra feestelijke uitstraling geven door ze in te laten pakken met cellofaan met strik.

Wil je je gasten ook nog een speciale boodschap meegeven? Of ze alvast uitnodigen voor jullie 1st anniversary? Doe dit dan middels een extra halskaartje om het flesje! Kortom genoeg mogelijkheden!

Flesjes wijn met eigen etiket!

De kleine flesjes die te voorzien zijn van een eigen etiket zijn de flesjes Prosecco, Rosato en Österreichgold (met echte vlokjes van bladgoud!). Deze flesjes worden door ons geïmporteerd bij kwalitatieve wijnhuizen. De flesjes prosecco zijn voorzien van het DOC (Denominazione di Origine Controllata) keurmerk en de flesjes Rosato van de herkomstbenaming IGT (Indicazione Geografica Tipica).

Het ontwerp voor het etiket kun je bij ons aanleveren, maar tegen betaling is het ook mogelijk dat wij dit voor je doen!

Toch geen eigen etiket, maar wel een halskaartje?

Zie je nu juist een flesje wijn in onze webshop met een standaard etiket die je helemaal te gek vindt?! Ook deze kun je natuurlijk weggeven als bedankje. Je kunt ze eenvoudig door ons laten personaliseren met een halskaartje! Geef je wensen aan ons door, wij denken graag met je mee!

Offerte aanvragen

Vul hier je contactgegevens en wensen in. Dan zijn wij in staat om een passende offerte op te stellen.

Offerte aanvragen