Over Flesje Prosecco

Flesje Prosecco is in 2009 opgericht met de gedachte om te kunnen voorzien in kleine flesjes. Hoe fijn is het om op een warme zomerse dag een klein flesje prosecco open te trekken. Je hoeft geen overgebleven prosecco weg te gooien en een klein flesje voor onderweg neemt weinig ruimte in beslag. Handig toch?!

In de afgelopen jaren is ons aanbod van Prosecco uitgebreid naar ook andere wijnen. Onze focus ligt op mousserende wijnen en wijnen in een bijzondere fles. Dus ben je op zoek naar een goede wijn om cadeau te geven, dan ben je bij ons aan het goede adres!

Verder richten wij ons vooral op het personaliseren van flesjes wijn. Dit kunnen kleine flesjes zijn van 200 ml, maar ook gepersonaliseerde flessen prosecco van 0,75L. Leuk voor bedrijven! Om zo je klanten te verrassen en een goede indruk achter te laten, denk aan Events of gewoon als relatiegeschenk. De kleine flesjes lenen zich uitermate voor goodiebags, hoe leuk! En hoe gaaf is het om op je eigen bruiloft je gasten te bedanken met een mousserend flesje wijn met gepersonaliseerd etiket!

Uiteraard bieden wij voor de wijnen ook diverse geschenkverpakkingen. Dit kunnen leuke wijntasjes zijn, maar ook wijndozen of cellofaanverpakkingen met gekruld lint (in een kleur naar keuze!).

Ook thuisborrels via videobellen kunnen wij verzorgen. Wij nemen de organisatie uit handen; gepersonaliseerde flesjes met een borrelhapje worden door ons verzonden! We hebben een groot assortiment nootjes, chips en hapjes….

Heb je naast de aangeboden producten andere wensen of toevoegingen? In overleg kunnen wij meer mogelijk maken!

Even voorstellen..

Ik ben Sammy Ramekers-Abel en eigenaar van Flesje Prosecco! Ik ben geboren in Rotterdam en heb daar mijn hele jeugd doorgebracht. Na mijn middelbare school ben ik de PABO gaan doen bij de Hogeschool Rotterdam. Na het afronden hiervan heb ik niet lang voor de klas gestaan en ben ik overgestapt naar de financiële dienstverlening en gaan werken bij de Rabobank in Den Haag. In deze tijd ben ik moeder geworden van 3 kinderen. Vlak nadat de jongste geboren werd, besloot ik dat het tijd werd om mijn horizon te verbreden. Zo heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt en ben ik de in wereld van de wijn getreden. In eerste instantie heb ik het naast mijn baan bij de Rabobank gedaan, maar na een paar jaar werd het tijd om de focus meer op de wijnen te richten. Dit doe ik nog steeds met veel passie en liefde. Het lesgeven doe ik daar af en toe ook nog bij op basis van ZZP, met name het invallen bij ziekteverlof. De afwisseling hierin is erg leuk! Tegenwoordig ben ik woonachtig in het mooie Ackerswoude in Pijnacker. Het is ook mogelijk om bestellingen op afspraak bij mij daar af te halen. Wellicht tot dan!