Sluit het jaar feestelijk af!

December is weer in aantocht, dus het is weer tijd om leuke kerstpakketten samen te stellen! Ook bij Flesje Prosecco genoeg mogelijkheden! Wij helpen graag mee om het jaar zo feestelijk mogelijk af te sluiten. Op deze pagina een klein overzicht van wat wij te bieden hebben.

Verpakkingen en relatiegeschenken!

Kies voor een luxe stijlvol geschenk en kies voor Bottega. Ook dit jaar komen zij met prachtige geschenkdozen en verpakkingen. Gaat je voorkeur toch uit naar Champagne? Dan heeft Deutz een hoop te bieden. De Champagnes hebben een eigen uitgesproken stijl, bestaande uit een perfecte harmonie van finesse, elegantie en complexiteit. Ook kun je bij ons terecht voor niet-mousserende wijnen, wij horen graag welke wijn de voorkeur heeft.

Uiteraard kun je ook kiezen voor een leuk gepersonaliseerde fles of flesje wijn met eigen etiket met bijvoorbeeld een leuke kerstwens.

Kortom genoeg mogelijkheden!

Webshop

In de webshop bij verpakkingen en relatiegeschenken kun je alvast terecht voor enkele producten. Bij grote afnames adviseren wij om contact met ons op te nemen voor staffelkortingen.

Ben je op zoek naar iets specifieks, maar kan je het niet vinden op onze website? Neem dan contact op met ons en wij denken graag met je mee!

 

Impressie van de mogelijkheden

In de galerij hieronder, vind je alvast een impressie van de kerstgeschenken die bij ons verkrijgbaar zijn!

 

Offerte aanvragen

Vul hier je contactgegevens en wensen in. Dan zijn wij in staat om een passende offerte op te stellen.

Offerte aanvragen