Österreich Gold

Goud!

Een bijzondere fles voor een speciale gelegenheid! Wij importeren deze mooie flessen in goudstaven zelf uit Oostenrijk.

In deze mousserende wijn dwarrelen echte stukjes “23 karaats” bladgoud.

Deze 23 karaats “gold flakes” zorgen voor een echte Eyecatcher bij iedere gelegenheid. De stukjes goud schitteren en glinsteren al dwarrelend als een sneeuwstorm in de fles wijn. Kortom een perfect Cadeau of Geschenk!

Goudstaaf!

Österreich Gold wordt verpakt in een Gold Barrel verpakking. Dit is een kartonnen goudstaaf zoals op de afbeelding te zien is. De goudstaaf is speciaal voor het flesje gemaakt. Door de verpakking extra leuk om cadeau te geven. Zo is het op het eerste gezicht nog een verrassing wat er in zit! Wil je alleen het flesje en niet de verpakking? Dan kun je de fles ook zonder de goudstaaf kopen. Neem hiervoor contact met ons op.

De fles is verkrijgbaar in de volgende maten: 200 ml, 750 ml, 1500 ml en 6000 ml!

Eigen etiket!

Het leuke aan deze flessen is dat je ze bij een afname vanaf 20 stuks kunt laten personaliseren met een eigen etiket. Dat maakt de fles nog specialer! Leuk als bruiloft bedankje, relatiegeschenk of bijvoorbeeld in een goodiebag. Een transparant etiket met zwarte opdruk of kleur staat hierbij het mooist. Voor de mogelijkheden en afmetingen kun je contact met ons opnemen.

Over de wijn

  • Cuvee van Grüner Veltliner (85%) en Welschriesling (15%)
  • Charmat Methode
  • Goud: 10 mg per liter
  • Alcohol percentage: 9,5%

Offerte aanvragen

Vul hier je contactgegevens en wensen in. Dan zijn wij in staat om een passende offerte op te stellen.

Offerte aanvragen